flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату Центрального районного суду м.Миколаєва Анжела Блінцова відзначила 25-ти річний ювілей з дня початку роботи в установі (ФОТО)

11 травня 2018, 16:06

Заступник керівника апарату суду Анжела Блінцова розпочала свій професійний шлях 11 травня 1993 року з посади секретаря судових засідань Центрального районного суду м.Миколаєва.

За роки своєї роботи в суді вона працювала на посадах секретаря суду та судових засідань, старшого секретаря суду, завідувача канцелярії суду, працює тут і донині.

За період роботи в Центральному районному суді м.Миколаєва вона стала справжнім вчителем та наставником для десятків співробітників канцелярії суду, які в різні роки працювали поруч та під її керівництвом.

У ході урочистостей з нагоди 25-річного професійного ювілею Анжелу Блінцову щиро привітав колектив Центрального районного суду м.Миколаєва.

Виступаючі з вітальним словом, голова Центрального районного суду м.Миколаєва Галина Подзігун, відзначила високі професійні та ділові якості ювілярки, її ініціативність, невтомність та оптимізм.

Також Галина Подзігун вручила Анжелі Блінцовій почесну грамоту ТУ ДСА України в Миколаївській області.

 

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва