flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває судовий розгляд у справі щодо збройного нападу на громадського активіста

08 травня 2018, 16:04

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох чоловіків, що раніше притягувались до кримінальної відповідальності, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України.

Нагадаємо, останні обвинувачуються у тому, що у квітні 2017 року перебуваючи у дворі будинку по вул. адмірала Макарова, застосували проти керівника громадської організації сльозогінний газ, після чого здійснили у його сторону кілька пострілів з травматичної зброї. Внаслідок їх дій, активіст отримав тілесні ушкодження і його було доставлено до медичного закладу.

Відповідно до встановленого порядку, суд продовжив досліджувати письмові докази зокрема, протоколи обшуків, огляду предметів, затримання, характеризуючі матеріали щодо обвинувачених, постанову про призначення судово-балістичної експертизи та висновки експерта.

Судом досліджено усі письмові докази надані стороною обвинувачення.

Наразі для надання додаткових доказів стороною обвинувачення і захисту та допиту свідка у засіданні оголошено перерву до 14.00 год 25.05.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва