flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд видалився до нарадчої кімнати у справі щодо Олексія Казимирова (ВІДЕО)

03 травня 2018, 16:36

У провадженні слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва Світлани Скрипченко перебуває клопотання слідчого щодо обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою 28-річному Олексію Казимирову, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.382 КК України (невиконання судового рішення).

Відповідно до клопотання оголошеного прокурором, Олексій Казимиров всупереч постанові суду, якою його, зокрема, було позбавлено права керувати транспортним засобом керував автомобілем та за порушення правил дорожнього руху був зупинений співробітниками поліції.

Окрім цього, Олексій Казимиров не виконав вирок суду щодо відшкодування матеріальної і моральної шкоди потерпілій стороні у сумі понад 249 тис грн, внаслідок скоєння ним дорожньо-транспортної пригоди, що спричинила смерть людини.

В обґрунтування клопотання прокурор зазначила усі ризики, передбачені ст.177 КПК України та просила обрати запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 1,5 млн грн.

У ході розгляду клопотання слідчий суддя Світлана Скрипченко неодноразово робила зауваження особам присутнім у залі судового засідання, зокрема з числа громадських активістів, які вигуками на адреси сторін порушували порядок у залі суду. Внаслідок цього, суд був змушений оголошувати перерву.

Захисники підозрюваного заперечували проти задоволення клопотання, наполягаючи на тому, що підозра необґрунтована, кваліфікація невірна, а ризики нічим не підтверджені.

Підозрюваний погодився з думкою своїх захисників.

Наразі суд виділився до нарадчої кімнати для постановлення ухвали, яку буде оголошено 04.05.2018 року о 14.30.

Відеозаписи судового засідання доступні за посиланням: розгляд клопотання щодо Олексія Казимирова, 02.05.2018розгляд клопотання щодо Олексія Казимирова, 03.05.2018.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва