flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд досліджує письмові докази у кримінальному провадженні щодо одесита, обвинуваченого зокрема у посяганні на територіальну цілісність України

20 квітня 2018, 15:46

У Центральному районному суді м.Миколаєва, під головуванням судді Сергія Чернієнка, триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням мешканця м.Одеси у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.109, ч.2 ст.110, ч.1 ст.14, ч.1 ст.294 КК України.

Відповідно до встановленого порядку суд продовжує дослідження письмових доказів сторони обвинувачення.

Наразі вже досліджено низку процесуальних документів, витяги з ЄРДР, доручення про проведення досудового розслідування, постанови про призначення груп прокурорів та слідчих, висновки експертиз тощо.

Окрім цього, у відповідності до ч.2 ст.89 КПК України, судом визнано недопустимими доказами відомості, що містяться на дисках, які є додатками до висновків психолого-лінгвістичної та портретної експертизи, оскільки встановлено, що вони всупереч вимогам ст.290 КПК України не були відкриті стороні захисту.

У судовому засіданні, що відбулось 19 квітня, прокурор заявив клопотання про продовження щодо обвинуваченого строків тримання під вартою.

Зазначене клопотання судом було задоволено. Строк тримання під вартою стосовно обвинуваченого продовжено до 17.06.2018 року.

Наразі у зв’язку із закінченням процесуального часу у засіданні оголошено перерву до 14.00 год 25.04.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва