flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд апеляційної інстанції лишив без змін ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва щодо обрання запобіжного заходу жінці, підозрюваній у замаху на вбивство своєї малолітньої дитини

17 квітня 2018, 09:49

 

Колегією суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Миколаївської області розглянуто апеляційну скаргу 41-річної жінки, підозрюваної у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.2 п.2 ст.115 КК України.

 

Нагадаємо, остання підозрюється у тому, що 26 березня 2018 року, близько 21.00 год, після сварки із своїм співмешканцем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взяла свого 9-місячного сина, прийшла до Інгульського мосту та з метою заподіяння смерті дитині, скинула його в воду. Малюка було врятовано з води та у вкрай тяжкому стані доставлено до медичного закладу.

28 березня 2018 року, слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун ухвалено обрати щодо підозрюваної запобіжний захід у виді тримання під вартою до 24.05.2018 року.

 

 

Підозрювана подала на зазначену ухвалу слідчого судді апеляційну скаргу, в який просила застосувати щодо неї запобіжний захід у виді домашнього арешту, а рішення суду першої інстанції – скасувати.

За результатами розгляду апеляційної скарги колегія суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Миколаївської області у складі Олени Фаріонової, Володимира Гулого, Наталії Чебанової-Губарєвої постановила апеляційну скаргу залишити без задоволення, ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою – залишити без змін.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва