flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд допустив негайне виконання рішення Центрального районного суду м.Миколаєва про визнання протиправним та скасування рішення Миколаївської міської Ради "Про дострокове припинення повноваження міського голови"

02 квітня 2018, 11:33

До Центрального районного суду м.Миколаєва надійшла заява від Олександра Сєнкевича про прийняття додаткового рішення у справі за його позовом до Миколаївської міської Ради про визнання протиправним та скасування рішення №27/2 від 05.10.2017р. Миколаївської міської Ради "Про дострокове припинення повноваження міського голови".

Нагадаємо, відповідно до рішення Центрального районного суду м.Миколаєва від 16.03.2018 року зазначене рішення міськради було визнано протиправним та скасоване з дня його ухвалення у повній частині.

У судовому засіданні з розгляду зазначеної заяви представники позивача просили допустити до негайного виконання рішення Центрального районного суду м.Миколаєва від 16.03.2018 року.

Представники відповідача лишили це питання на розсуд суду.

Додатковим рішенням суду від 02.04.2018 року допущено негайне виконання  рішення суду  про визнання протиправним  та скасування рішення 27–ої позачергової сесії Миколаївської міської ради VII скликання від 05 жовтня 2017 року про дострокове припинення повноважень міського голови з дня його ухвалення в повній частині, а  саме:

  1. Припинення достроково повноважень міського голови Сєнкевича Олександра Федоровича;
  2. Звільнення Сєнкевича Олександра Федоровича із займаної посади :
  3. Виведення Сєнкевича Олександра Федоровича зі складу виконавчого комітету Миколаївської міської ради VII скликання;
  4. Доручення секретарю Миколаївської міської ради Казаковій Тетяні Вікторівні здійснювати повноваження Миколаївського міського голови з моменту дострокового припинення повноважень Сєнкевича О.Ф. і до початку повноважень міського голови, обраного на позачергових виборах відповідно до законодавства України.

Згідно з частиною першою статті  295  Кодексу адміністративного судочинства України, апеляційна скарга на зазначене рішення суду подається протягом тридцяти днів.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва