flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід жінці, підозрюваній у замаху на вбивство своєї малолітньої дитини (ФОТО)

28 березня 2018, 18:46

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун обрано запобіжний захід 41-річній жінці, підозрюваній у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.2 п.2 ст.115 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, 26 березня 2018 року, близько 21.00 год, жінка після сварки із своїм співмешканцем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взяла свого 9-місячного сина, прийшла до Інгульського мосту та з метою заподіяння смерті дитині, скинула його в воду. Дитину було врятовано і зараз у вкрай важкому стані вона перебуває у лікарні.

В обґрунтування клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу прокурор зазначав, що підозрювана може переховуватись від слідства та суду, впливати на свідків, вчините інше кримінальне правопорушення, з урахуванням того факту, що остання не позбавлена батьківських прав і має доступ до дитини, а за такого є ризик, що вона доведе до кінця умисел на позбавлення її життя.

Захисник підозрюваної зазначила, що підозра необґрунтована і наполягала на необхідності проведення судово-психіатричної експертизи та подальшій зміні, за її результатами, кваліфікації кримінального правопорушення.

Також вона просила відмовити у задоволенні клопотання та обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Підозрювана підтримала позицію свого захисника.

Заслухавши думки сторін, з урахуванням усіх обставин клопотання, слідчий суддя Галина Подзігун обрала щодо підозрюваної запобіжний захід у виді тримання під вартою до 24.05.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва