flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо колишнього першого заступника голови ОДА допитано чергового свідка

12 березня 2018, 18:06

Сьогодні, 12 березня, у Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України.

Кримінальне провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

Нагадаємо, екс-посадовець обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства. Подія мала місце у червні 2016 року.

Відповідно до встановленого порядку дослідження доказів по справі, суд продовжив допит свідків.

Зокрема було допитано депутата Миколаївської обласної Ради, керівника обласного осередку однієї з політичних партій, який у 2016 році обіймав посаду першого заступника голови облради.

Останній надав покази, в яких повідомив, що йому відомо з приводу згадуваних подій.

Оскільки інші свідки, які підлягають допиту, зокрема керівник ТОВ «Е.», не з’явились у судове засідання, суд оголосив перерву до 14.30 год 21.03.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва