flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд досліджує письмові доказі у справі щодо трагічного ДТП, внаслідок якого загинули четверо військовослужбовців

23 лютого 2018, 14:18

Відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 50-річного мешканця Одещини у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.286 КК України.

Судовий розгляд відбувається у режимі відеоконференції за участі однієї з потерпілих по справі, яка мешкає у Хмельницькій області.

У судовому засіданні, що відбулось 23 лютого, розпочато дослідження письмових доказів долучених стороною обвинувачення.

Суд дослідив висновки призначених експертиз, зокрема інженерно-транспортних, трасологічних, судово-медичних. Окрім цього, досліджено протоколи огляду місця ДТП, затримання, проведення слідчого експерименту, низку інших процесуальних документів.

Наразі у засідання оголошено перерву до 09.20 год 02.04.2018 року.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, 22 листопада 2016 року на виїзді з м.Миколаєва, водій вантажівки «Scania», виїжджаючи з автозаправної станції на автодорогу Р-06 «Ульянівка-Миколаїв», не надав перевагу автомобілю «Opel Vectra» з військовослужбовцями, що рухався по головній дорозі, внаслідок чого відбулося зіткнення.

В результаті автопригоди водій та двоє пасажирів легковика від отриманих травм загинули на місті. Ще один пасажир помер наступного дня в лікарні швидкої медичної допомоги м. Миколаєва.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва