flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Допитано всіх обвинувачених у кримінальному провадженні щодо службової недбалості з боку посадовців Департаменту ЖКГ Миколаївської міської Ради

08 лютого 2018, 12:04

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням посадових осіб Департаменту ЖКГ Миколаївської міської Ради, зокрема колишнього очільника установи, у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, останні не забезпечили організацію обліку та зберігання майна територіальної громади у вигляді демонтованого асфальтного покриття на суму понад 1,3 млн грн., що призвело до його втрати. Зазначена асфальтно-бетонна крихта виникла у ході ремонту доріг та тротуарів, що проводився протягом 2015 року.

Відповідно до встановленого порядку, у судовому засіданні було двох допитано обвинувачених, зокрема заступника директора Департаменту ЖКГ ММР та начальника управління з контролю за ремонтом, реконструкцією, будівництвом, газифікацією комунальних об’єктів та житла при департаменті.

Останні зазначили, що вказана асфальтно-бетонна крихта розцінювались як відходи і може не вважатись будматеріалами, які підлягають зберіганню.

Окрім цього, було допитано представника потерпілого та чотирьох свідків з числа посадових осіб Департаменту ЖКГ, у тому числі його директора.

Вони надали відомі їм дані щодо обставин зазначеного кримінального провадження.

Наразі для виклику інших свідків, зокрема співробітників підрядної організації, яка здійснювала ремонт доріг, у засіданні оголошено перерву до 14.00 год 03.04.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва