flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо екс-першого заступника голови Миколаївської ОДА допитано чергового свідка

05 лютого 2018, 17:01

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України.

Нагадаємо, екс-посадовець обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства. Подія мала місце у червні 2016 року.

Кримінальне провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

У судовому засіданні, відповідно до встановленого порядку дослідження доказів по справі було допитано свідка сторони обвинувачення, яка обіймає посаду першого заступника голови Єланецької райдержадміністрації.

Остання надала свідчення, що стосуються згадуваних подій.

Оскільки інші свідки, які підлягають допиту не з’явились у судове засідання, суд оголосив перерву до 14.30 год 12.03.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва