flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа за обвинуваченням колишнього правоохоронця та податківця в хабарництві призначена до судового розгляду

01 лютого 2018, 10:18

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось підготовче судове засідання щодо завідуючого відділом протидії незаконному обігу підакцизних товарів ГУ ДФС у Миколаївській області, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України та колишнього оперуповноваженого УЗЕ в Миколаївській області ДЗЕ НП України, якого обвинувачують за ч.4 ст.27, ч.3 ст.369 КК України.

Екс-поліцейський обвинувачується у підбуренні на надання, а податківець вимаганні та одержанні від приватного підприємця неправомірної вигоди за неперешкоджання його діяльності, пов’язаній з обігом підакцизних товарів.

У червні 2017 року після отримання неправомірної вигоди у сумі 2 тис доларів США податківця було затримано правохоронцями.

Суд вирішував питання щодо призначення кримінального провадження до судового розгляду по суті.

Захисники заперечували проти призначення справи до судового розгляду, наполягаючи зокрема, що досудове розслідування здійснювалось з порушенням підслідності та не уповноваженим органом та клопотали про повернення обвинувального акту прокурору.

Прокурор зазначив, що клопотання захисників є надуманими та не підлягають задоволенню.

Дослідивши матеріали та заслухавши думки сторін, суддя Оксана Мамаєва призначила судовий розгляд зазначеного провадження по суті на 11.30 год 20.02.2018 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва