flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий розгляд кримінального провадження щодо заволодіння бюджетними коштами відкладено через неявку одного з обвинувачених

30 січня 2018, 13:09

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням п’яти посадових осіб, серед яких начальник Управління капітального будівництва Миколаївської ОДА, у привласненні та розтраті бюджетних коштів у сумі майже 5 млн гривень під час реконструкції водопроводу у Снігурівському та Миколаївському районах області.

Провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м.Миколаєва у складі Ольги Гуденко, Наталії Черенкової, під головуванням Оксани Мамаєвої.

У судове засідання не з’явилась одна з обвинувачених у даному кримінальному провадженні, дії якої кваліфіковано за ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення). Остання надіслала клопотання про відкладення судового засідання у зв’язку з тим, що вона перебуває на лікуванні.

Сторони не заперечували проти задоволення клопотання.

З огляду на те, що участь обвинуваченої у судовому розгляді зазначеного кримінального провадження є обов’язковою, суд оголосив перерву до 16.30 год 07.02.2018 року.

Нагадаємо, відповідно до обвинувального акту, підрядник під час реконструкції водопроводу завищив вартість та об’єми виконаних робіт, а інші фігуранти кримінального провадження з числа посадових осіб органів виконавчої влади та місцевого самоврядування оформили та видали йому акти виконаних робіт та іншу технічну документації, внаслідок чого на рахунок підрядної організації було перераховано кошти у сумі майже 5 млн гривень.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва