flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Центрального районного суду м.Миколаєва взяли участь у заході присвяченому впровадженню електронного судочинства (ФОТО)

06 листопада 2017, 16:23

З листопада по квітень 2018 року у Київському районному суді м.Одеси відбуваються навчання для суддів та співробітників апарату судів щодо запровадження інформаційних технологій в судочинстві та заповнення інформаційних прогалин у співпраці судової системи та суспільства.

03.11.2017 року участь у навчанні взяли представники судових установ Миколаївської, Одеської, Херсонської та Черкаської областей.

Центральний районний суд м.Миколаєва представляли голова суду Галина Подзігун, судді Ольга Гуденко та Дмитро Тішко, керівник апарату суду Руслан Мізюн та прес-секретар суду Володимир Діденко.

Також участь у заході взяв начальник ТУ ДСА в Миколаївській області Віктор Сікиринський.

З вітальним словом виступив голова Асоціації слідчих суддів України та Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін, де в рамках грантового проекту USAID «Нове правосуддя» та АССУ запроваджено систему електронного судочинства.

Сергій Чванкін зазначив, що незабаром система електронного судочинства буде запроваджена по всій Україні, а отже такі навчання та обмін практичним досвідом вкрай необхідні для майбутньої роботи.

Перед присутніми виступили науковці, представники правоохоронних органів, адвокатури, судді Київського районного суду м.Одеси, які розповіли про практичний досвід впровадження електронного судочинства.

По завершенні теоретичної частини, учасники заходу змогли побачити можливості системи «Електронний суд», відвідавши канцелярії та ознайомившись з практичними особливостями функціонування електронного судочинства.

Окрім цього, вони відвідали судове засідання, яке провела суддя Київського районного суду м.Одеси Оксана Куриленко з використанням системи електронного документообігу.

 

Насамкінець Сергій Чванкін вручив учасникам навчання сертифікати та подякував за плідну співпрацю.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва