flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо КС «Флагман» допитано чергових потерпілих

29 вересня 2017, 09:37

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням голови правління кредитної спілки «Флагман» Наталі Копецької у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.ч. 3, 5 ст.191 та ч. 2 ст.382 КК України.

Провадження розглядається колегію суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Світлани Скрипченко, під головуванням Світлани Гречаної.

У судове засідання з’явились обвинувачена зі своїм захисником, прокурор та 40 осіб, з числа потерпілих вкладників КС «Флагман».

У судовому засіданні продовжено дослідження письмових документів одночасно із допитом потерпілих, з числа вкладників кредитної спілки.

Всього було допитано п’ятьох потерпілих, загальна сума їх внесків яких склала понад 440 тис гривень.

Серед них жінку, яка окрім внеску у сумі понад 180 тисяч гривень за депозитними договорами, надала обвинуваченій близько 20 тисяч гривень під розписку, вже в той період, коли кредитна спілка переживала фінансові труднощі.

Наразі у зв’язку з участю одного з членів колегії у судовому розгляді іншого кримінального провадження в засіданні оголошено перерву до 10.00 год, 12.10.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва