flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває судовий розгляд адмінпротоколів, складених щодо Миколаївського міського голови

27 вересня 2017, 12:00

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання з розгляду адміністративних протоколів за ч.1, ч.2 ст.172-7 КУпАП, складених щодо Миколаївського міського голови Олександра Сенкевича.

Відповідно до протоколів, міський очільник не повідомив про наявний в нього конфлікт інтересів під час голосування на сесії міської Ради за рішення, що стосувалось встановлення розміру премії та надбавок до його посадового окладу, а згодом проголосував за зазначене рішення, тобто вчинив дії в умовах реального конфлікту інтересів.

Після дослідження матеріалів доданих до протоколів, захисник заявив клопотання про долучення та огляд відеофайлів із вищезазначеного засідання сесії Миколаївської міської Ради, яке було задоволено.

Окрім цього, захисник заявив клопотання про виклик та допит у судовому засіданні співробітника поліції, який складав вищезазначені протоколи, та заступника міського голови-директора департаменту фінансів Миколаївської міської ради.

Прокурор клопотав про виклик та допит співробітника міської Ради, який в згадуваний період обіймав посаду керівника апарату міськради.

Зазначені клопотання судом було задоволено. Наразі для виклику свідків у засіданні оголошено перерву до 15.00 год 04.10.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва