flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд призначив до розгляду по суті справу щодо громадянина Азербайджану, обвинуваченого у наданні неправомірної вигоди

25 вересня 2017, 15:36

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 45-річного громадянина Азербайджану, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.369 КК України.

У підготовчому судовому засіданні вирішувалось питання щодо призначення обвинувального акту, складеного за результатами досудового розслідування зазначеного кримінального провадження до розгляду по суті. Засідання відбувалось за участі перекладача.

Прокурор наполягав на тому, що обвинувальний акт повністю відповідає вимогам КПК України, а отже його можна призначати до судового розгляду.

Захисник обвинуваченого клопотав про повернення обвинувального акту, оскільки розслідування зазначеного кримінального правопорушення, на його думку, проводилось некомпетентним органом. Прокурор заперечував проти задоволення клопотання захисника.

Заслухавши думки сторін та дослідивши надані матеріали суддя Оксана Мамаєва ухвалила призначити судовий розгляд зазначеного кримінального провадження на 15.00 год 24.10.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва