flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід жінці, підозрюваній у незаконному збуті наркотиків

06 вересня 2017, 19:09

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун обрано запобіжний захід 38-річній жінці, підозрюваній у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 та ч.3 ст.321 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, жінка з березня поточного року, у складі групи осіб, систематично займалась збутом особливо небезпечного наркотичного препарату – метадону.

Прокурор клопотання підтримав та просив обрати підозрюваній запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 1,5 млн гривень.

В обґрунтування клопотання, він вказував на можливість жінки переховуватись від слідства, впливати на свідків, перешкоджати розслідуванню кримінального провадження, продовжити вчиняти аналогічні правопорушення

Захисник просив відмовити у задоволенні клопотання та обрати запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою.

Підозрювана, яка зареєстрована у Запорізькій області, свою провину не визнала, просила обрати їй запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Дослідивши матеріали клопотання слідчий суддя ухвалила обрати запобіжний захід у виді тримання під вартою до 02.11.2017 року з можливістю внесення застави у сумі 1 млн гривень.

Наразі у Центральному районному суді м.Миколаєва обираються запобіжні заходи іншим трьом підозрюваним у зазначеному кримінальному провадженні.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва