flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив термін тримання під вартою чоловіку, підозрюваному у скоєнні смертельної ДТП

06 вересня 2017, 16:09

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання з розгляду клопотання слідчого про продовження строків тримання під вартою 24-річному місцевому мешканцю, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.286 КК України.

Прокурор клопотання підтримала, просила продовжити строки тримання під вартою на 30 днів та зазначила, що для завершення досудового розслідування необхідно провести низку слідчих дій, зокрема отримати результати експертиз.

Водночас, за словами прокурора, ризики зазначені при обранні запобіжного заходу у виді тримання під вартою не зникли.

Захисник та підозрюваний заперечували проти задоволення клопотання та просили обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час.

Дослідивши матеріали клопотання, заслухавши думки сторін, слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила продовжити підозрюваному раніше обраний запобіжний захід у виді тримання під вартою до 07.10.2017 року.

Нагадаємо, чоловік підозрюється у тому, що 10.07.2017 року, в стані алкогольного сп’яніння, він рухався, із значним перевищенням швидкості, за кермом автомобіля «Daewoo» по пр.Центральному у м.Миколаєві зі сторони вул. 6-та Слобідська в сторону вул. Садова.

В районі перехрестя вул. 3-а Слобідська та пр. Центрального, він скоїв наїзд на громадянина М., після чого покинув місце вчинення злочину. Потерпілий від отриманих травм загинув на місці пригоди.

11.07.2017 року чоловіку повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч.2 ст.286 КК України.

13.07.2017 року слідчий суддя Центрального районного суду м.Миколаєва Галина Подзігун обрала йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва