flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває судовий розгляд за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації

03 серпня 2017, 16:01

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення за ч.4 ст.368 КК України.

Провадження розглядається колегією суддів у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

У ході засідання, яке відбулось 3 серпня 2017 року, суд завершив дослідження усіх письмових доказів наданих стороною обвинувачення разом з обвинувальним актом та мав перейти до дослідження речових доказів.

Проте, прокурор заявив клопотання про приєднання до матеріалів справи додаткових письмових доказів, зокрема протоколу огляду приміщення з додатками, які містять відеофайли, запитів органу досудового розслідування на адресу облдержадміністрації та обласної Ради і відповідей на них, низки інших документів.

Порадившись на місті, суд ухвалив долучити зазначені документи до матеріалів кримінального провадження.

Дослідження зазначених доказів, через брак процесуального часу, розпочнеться у наступному судовому засіданні.

Нагадаємо: відповідно до обвинувального акту, колишній перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації отримав неправомірну вигоду в розмірі 80 тис доларів США від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва