flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У судовому засіданні з розгляду адмінпротоколу, складеного щодо Миколаївського міського голови оголошено перерву

27 липня 2017, 14:41

До Центрального районного суду м.Миколаєва надійшов адміністративний протокол, складений на Миколаївського міського голову Олександра Сєнкевича стосовно порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

У судовому засіданні захисник міського голови клопотав про оголошення перерви, оскільки останній перебуває на засіданні сесії міської Ради та надав документи, що це підтверджують.

Прокурор прокуратури Миколаївської області не заперечував проти цього, оскільки Олександр Сєнкевич не з’явився у судове засідання з поважних причин.

Окрім цього, він повідомив, що прокурор відділу Генеральної прокуратури України, яка уповноважена приймати участь у розгляді зазначеного адмінпротоколу перебуває у відпустці до 18 серпня поточного року та просив суд врахувати цю обставину, признаючи дату наступного засідання.

Заслухавши думки сторін, суддя Іван Дірко оголосив у засіданні перерву до 10.00 год 25.09.2017 року.

Нагадаємо, в провадженні Центрального районного суду м.Миколаєва вже перебуває один протокол щодо вчинення адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією, складений на міського очільника. У судовому розгляді зазначеного протоколу, який здійснює суддя Іван Дірко, наразі оголошено перерву до 04.08.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва