flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо поновлення на посаді колишнього директора драматичного театру оголошено перерву

20 липня 2017, 17:31

Відбулось судове засідання з розгляду цивільного позову колишнього директора Миколаївського Академічного Художнього російського драматичного театру щодо визнання незаконними та скасування наказів про його звільнення, поновлення на посаді та стягнення заробітної платні за час вимушеного прогулу.

Відповідачами у зазначеному позові є Миколаївська обласна державна адміністрація, Миколаївська обласна Рада, управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Миколаївський Академічний Художній російський драматичний театр, рішення, накази та розпорядження яких, що стосуються звільнення позивача з театру, він просить визнати незаконними та скасувати.

У якості третьої особи на боці відповідача без висунення самостійних вимог виступає нинішній директор театру.

Представники відповідача у судовому засіданні заперечували проти задоволення позову, наполягаючи на тому, що позовні вимоги безпідставні та необґрунтовані.

У судовому засіданні представники третьої особи клопотали про відвід судді Ольги Гуденко та зупинення провадження по справі до вирішення іншим складом суду справи про визнання незаконним рішення конкурсної комісії, на підставі якого було звільнено позивача.

У задоволенні зазначених клопотань судом було відмовлено, оскільки відповідно до вимог чинного законодавства на це немає підстав.

Після цього, директор театру, який виступає у якості третьої особи, відчув різке погіршення самопочуття.

На місце було викликано бригаду швидкої медичної допомоги, а у судовому засіданні оголошено перерву до 14.00 год 28.07.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва