flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строки тримання під вартою п’ятьом особам, які підозрюються у незаконному збуті наркотичних засобів

19 липня 2017, 11:15

До Центрального районного суду м.Миколаєва надійшли клопотання слідчого про продовження термінів дії раніше обраних запобіжних заходів щодо п’яти осіб, які підозрюються у скоєнні кримінальних правопорушень за ч.2 ст.307 КК України.

Відповідно до клопотань, зазначені особи під керівництвом 46-річного раніше судимого Р. та організатора 44-річної М., діючи за попередньою змовою групи осіб, починаючі з початку 2017 року неодноразово збували особливо небезпечний наркотичний засіб – ацетильований опій.

17 травня поточного року їм були обрані запобіжні заходи у виді тримання під вартою терміном на 60 діб з можливістю внесення застави. Зокрема щодо підозрюваних Р. та М., які керували незаконною діяльністю групи осіб у розмірі 5 млн гривень, щодо ще однієї учасниці у розмірі 2 млн гривень, двох інших – 800 тис гривень.

В обґрунтування клопотання щодо продовження термінів дії раніше обраних запобіжних заходів прокурор зазначав, що для завершення досудового розслідування необхідно легалізувати матеріали НСРД, отримати висновки всіх експертиз, виконати вимоги ст. 290 КПК України, скласти обвинувальний акт.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Іван Дірко ухвалив продовжити підозрюваним строки тримання під вартою до 10.09.2017 року з можливістю звільнення під заставу на умовах визначених в ухвалі про обрання запобіжного заходу.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва