flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Троє посадовців, підозрюваних в отриманні неправомірної вигоди залишаться під домашнім арештом

16 лютого 2017, 11:15

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Галиною Подзігун розглянуто клопотання слідчого щодо продовження строків запобіжних заходів у виді домашнього арешту заступнику начальника ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області, начальнику управління ветеринарної медицини в Новоодеському районі та начальнику Новоодеської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

Зазначені особи підозрюються у систематичному вимаганні та одержанні неправомірної вигоди за сприяння в оформленні та видачі дозвільних документів для переміщення понад 1,5 тисяч голів великої рогатої худоби за межі України.

У судових засіданнях, прокурор в обґрунтування клопотання вказував на те, що підозрювані можуть впливати на свідків, знищити чи спотворити речі або документи, які мають значення для встановлення обставин кримінального провадження, вчинити інше кримінальне правопорушення.

Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін слідчий суддя ухвалила продовжити підозрюваним строк запобіжних заходів у виді домашнього арешту до 16.04.2016 року із зобов’язанням носити електронний засіб контролю.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва