flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив перерву у засіданні щодо підозрюваного у наданні неправомірної вигоди співробітнику прокуратури

10 лютого 2017, 10:33

09 лютого, у Центральному районному суді м.Миколаєва продовжено після перерви судове засідання з розгляду клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою мешканцю Одеської області, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.369 КК України.

Підозрюваний у засідання не з’явився. Прокурор пояснив, що на його адресу було надіслано судовий виклик, проте підтвердження, що підозрюваний отримав повідомлення немає.

Захисник повідомив, що на даний момент в нього немає зв’язку з його підзахисним, тому він не володіє інформацією щодо місця його перебування і не знає чи відомо тому про виклик до суду. Окрім цього, адвокат просив відмовити у розгляді клопотання про обрання міри запобіжного заходу, у зв’язку з тим, що на його думку спливли процесуальні строки його розгляду.

Суд відмовив у розгляді клопотання захисника, оскільки той, за його ж словами, не володіє інформацією щодо місцезнаходження підозрюваного і не має зв’язку з ним, а за такого розгляд вищезазначеного клопотання, за відсутності останнього, суд вважає порушенням його процесуальних прав.

Оскільки розгляд клопотання про обрання міри запобіжного заходу неможливий без участі підозрюваного слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила продовжити перерву до 15.30 17.02.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва