flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд досліджує письмові докази у справі двох чоловіків, обвинувачених у вчиненні хуліганських дій та опору поліцейським

03 лютого 2017, 17:18

03 лютого, у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Світлани Скрипченко, продовжено судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням двох місцевих мешканців у вчиненні хуліганських дій та опорі представникам правоохоронних органів (ч.2 ст.296 та ч.2 ст.342 КК України).

Подія мала місце в ніч на 30 серпня 2016 року на перехресті вул. Соборної та А. Макарова у м. Миколаєві та викликала широкий суспільний резонанс.

У судове засідання не з’явились потерпілі, які надіслали до суду заяви щодо розгляду зазначеного кримінального провадження без їхньої участі. Заслухавши думки сторін, суд ухвалив задовольнити клопотання потерпілих.

Суд приступив до дослідження письмових та речових доказів наданих стороною обвинувачення. Зокрема було досліджено відеозапис інциденту знятий одним з перехожих, на якому обвинувачені впізнали себе під час вчинення протиправних дій, та записи з натільних камер патрульних, які прибули на виклик.

Також суд розглянув клопотання прокурора про продовження строку раніше обраного запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту із зобов’язанням носити електронний засіб контролю.

Захисники та обвинувачені заперечували проти цього, наполягаючи на зміні способу застосування запобіжного заходу та просили обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час.

Дослідивши матеріали клопотання, суд не знайшов підстав для зміни раніше обраного запобіжного заходу і продовжив термін цілодобового домашнього арешту щодо обвинувачених до 04.04.2017 року.

Наразі у судовому засіданні оголошено перерву до 10.00 27.02.2017 року.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва