flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваний у наданні неправомірної вигоди співробітнику прокуратури вчергове не з’явився у судове засідання

26 січня 2017, 11:41

25 січня 2017 року у Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось судове засідання з розгляду клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою мешканцю Одеської області, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.369 КК України.

Як повідомлялось раніше, підозрюваний у змові з іншою особою запропонували неправомірну вигоду у сумі 30 тис доларів США співробітнику прокуратури Миколаївської області за сприяння у поверненні вилученого у ході розслідування кримінального провадження щодо зайняття гральним бізнесом майна та не притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Згодом ними була здійснена спроба надати частину неправомірної вигоди у сумі 10 тис доларів, після чого їх було викрито співробітниками правоохоронних органів.

У судове засідання, що відбулось 25 січня, підозрюваний вчергове не прибув. Захисник підозрюваного пояснив, що його підзахисний наразі перебуває на лікуванні за кордоном, надав документи надіслані медичним закладом, що на його думку є підтвердженням поважної причини неявки, та повідомив, що орієнтовний строк лікування складатиме щонайменше два тижні.

Прокурор заявив клопотання про долучення до матеріалів справи документів, відповідно до яких 07 січня підозрюваного було виписано з медичного закладу у м.Одесі, де він лікувався, за порушення лікарняного режиму. Наступного дня, він перебував за місцем свого фактичного проживання в Одеській області.

З огляду на те, що розгляд клопотання про обрання міри запобіжного заходу неможливий без участі підозрюваного, слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила продовжити перерву до 16.00 06.02.2017 року та витребувати відомості щодо виїзду останнього за межі України.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва