flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі кредитної спілки «Флагман» допитано чергових потерпілих

25 січня 2017, 14:44

Сьогодні, 25 січня, відбулось чергове судове засідання за обвинуваченням голови правління кредитної спілки «Флагман» Наталі Копецької у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.ч. 3, 5 ст.191 та ч. 2 ст.382 КК України.

У судове засідання з’явились обвинувачена зі своїм захисником, прокурори та 78 осіб, з числа потерпілих вкладників КС «Флагман».

Провадження розглядається колегію суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Світлани Скрипченко, під головуванням Світлани Гречаної.

У судовому засіданні продовжено дослідження письмових документів одночасно із допитом потерпілих. Серед інших було допитано потерпілу, яка внесла до КС «Флагман» вклад у сумі 50 тис гривень.

Окрім цього, жінка надала особисто обвинуваченій, під її зобов’язання, 1500 доларів США, вже після того, як спілка припинила виплати по внескам та відсоткам. Зазначені кошти, потерпілій не повернуто й досі.

Проте, через неналежну поведінку деяких потерпілих, порушення ними порядку розгляду, ігнорування неодноразових зауважень головуючої судді, що значно ускладнювало роботу колегії суддів та уповільнювало судовий розгляд, свої свідчення у засіданні змогли надати лише четверо потерпілих.

Наразі у судовому засіданні оголошено перерву до 10.00 год, 01.02.2017 року.

Засідання відбудеться в Обласному палаці культури ГУНП в Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв, вул. Велика Морська, 58.

Початок реєстрації потерпілих о 09.00.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва