flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив дослідження письмових доказів у справі екс-високопосадовця, обвинуваченого в отриманні неправомірної вигоди

19 січня 2017, 16:28

Сьогодні, 19 січня, у Центральному районному суді м.Миколаєва продовжено судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням колишнього першого заступника Миколаївської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.368 КК України.

Провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі Володимира Алєйнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

Суд продовжив дослідження письмових доказів, додатками до яких є електронні носії з відео файлами.

Зокрема було досліджено докази, що стосувались проведення обшуків у будинку колишньої дружини обвинуваченого та помешканні, де він проживає особисто, огляду вилучених предметів та документів.

Наразі у засіданні оголошено перерву до 10.00 год 20.01.2016 року.

Нагадаємо: за версією органу досудового розслідування, екс-посадовець отримав неправомірну вигоди у розмірі 90 тис доларів США від керівника ТОВ «Е.» за сприяння в отриманні спецдозволу на користування надрами, необхідних висновків і погоджень, а також в подальшому неперешкоджанні господарській діяльності товариства.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва