flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Центральному суді триває розгляд позову до Миколаївського міськвиконкому щодо зміни тарифів на утримання будинку

28 жовтня 2016, 11:58

28 жовтня у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Галини Подзігун, продовжився судовий розгляд адміністративного позову місцевого мешканця до виконавчого комітету Миколаївської міської Ради, щодо скасування рішення виконкому, яке стосується зміни тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій для підприємства ТОВ «ЖЕК «Забота».

У судовому засіданні надав свої заперечення до позову представник ТОВ «ЖЕК «Забота», якого було залучено до участі в адміністративній справі у якості третьої особи на стороні відповідача.

Окрім цього, до матеріалів справи було долучено додаткові письмові докази надані відповідачем та ТОВ «ЖЕК «Забота».

Наразі, суд оголосив перерву до 11.00 год 10.11.2016 року, зобов’язавши відповідача опублікувати оголошення про відкриття адміністративного провадження у справі, зазначивши позовні вимоги, дату та час наступного судового засідання.

Нагадаємо, місцевий мешканець просить визнати протиправним та скасувати рішення виконкому Миколаївської міськради від 26.02.2016 року № 122 «Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» в частині затвердження тарифу на послуги з утримання будинків для підприємства ТОВ «ЖЕК «Забота» п.п. 1.3.3.; 1.3.4.

 

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва