flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Центральному суді триває розгляд позову місцевого мешканця до Управління використання та розвитку комунальної власності Миколаївської міської ради

26 жовтня 2016, 13:08

У Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Галини Подзігун, відбулось чергове судове засідання з розгляду позову місцевого мешканця до Управління використання та розвитку комунальної власності Миколаївської міської ради.

Позивач просить визнати недійсним тристоронній Договір на утримання житлових будинків та прибудинкових територій, укладений між ТОВ «ЖЕК «Забота», Управлінням використання та розвитку комунальної власності Миколаївської міської ради та Департаментом ЖКГ міської ради, а також два акти прийому-передачі багатоквартирного будинку на баланс ТОВ «ЖЕК «Забота». Позивач вважає, що зазначений Договір укладено з порушенням норм діючого законодавства.

Окрім цього, позивач просить зобов’язати відповідача передати будинок з балансу ТОВ «ЖЕК «Забота» на баланс мешканців будинку.

У судовому засіданні представник відповідача заявив клопотання про залучення до участі у справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог представників ТОВ «ЖЕК «Забота» та Департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради.

Суд задовольнив зазначене клопотання та оголосив перерву до 11.00 год 07.11.2016 року для ознайомлення з матеріалами справи та підготовки заперечень представниками ТОВ «ЖЕК «Забота» та Департаменту ЖКГ.

 

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва