flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Центральному суді триває розгляд позову до Миколаївського міськвиконкому щодо зміни тарифів на утримання будинку

19 жовтня 2016, 18:06

У Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Галини Подзігун, триває судовий розгляд адміністративного позову місцевого мешканця до виконавчого комітету Миколаївської міської Ради.

Нагадаємо, позивач просить визнати протиправним та скасувати рішення виконкому Миколаївської міськради від 26.02.2016 року № 122 «Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» в частині затвердження тарифу на послуги з утримання будинків для підприємства ТОВ «ЖЕК «Забота» п.п. 1.3.3.; 1.3.4.

Оскаржуване рішення, на думку позивача, прийнято з порушеннями норм діючого законодавства і стосується підвищення тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій.

У судове засідання з’явились позивач, представники відповідача та представник ТОВ «ЖЕК «Забота», якого відповідно до ухвали Центрального районного суду м. Миколаєва від 26.09.2016 року було залучено до участі в адміністративній справі у якості третьої особи на стороні відповідача.

До матеріалів провадження було долучено низку письмових доказів, що стосувались економічного обґрунтування та розрахунків тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій.

Суд оголосив позовну заяву щодо зазначеного оскаржуваного рішення Миколаївської міської Ради, після чого позивач та представники відповідача надали свої пояснення та заперечення.

Окрім цього, представник ТОВ «ЖЕК «Забота», заявив клопотання про оголошення перерви для ознайомлення з матеріалами справи та підготовки заперечень.

Суд задовольнив зазначене клопотання та оголосив перерву до 10.00 год 28.10.2016 року.

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва