flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось попереднє судове засідання за позовом директора Миколаївського обласного палацу культури

13 жовтня 2016, 13:35

12 жовтня у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Ольги Гуденко відбулось попереднє судове засідання з розгляду позову директора Миколаївського обласного палацу культури Марії Добкіної до Миколаївської обласної державної адміністрації про визнання незаконним та відміни рішення щодо переможця конкурсу на зайняття посади директора Миколаївського обласного палацу культури.

Нагадаємо, 6 вересня 2016 року відбувся конкурс на зайняття посади директора ОДК, переможцем якого визнано Юрія Любарова. Марія Добкіна, яка обіймає цю посаду, не погодилась з таким рішенням конкурсної комісії, оскільки вважає, що воно було прийнято з порушеннями.

У попередньому судовому засіданні суддя Ольга Гуденко задовольнила клопотання Юрія Любарова про його вступ у справу у якості третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог, оскільки рішення по справі може вплинути на його права, як особи, яку було визнано переможцем конкурсу.

Сторона позивача заявила кілька клопотань, зокрема про залучення до матеріалів справи додаткових доказів, витребування у відповідача низки документів, що стосуються проведення конкурсу та щодо виклику і допиту у суді в якості свідків трьох членів конкурсної комісії, які брали участь конкурсному відборі на зайняття посади директора ОДК.

Порадившись зі сторонами суддя задовольнила зазначені клопотання.

Сторона відповідача клопотала про залучення до матеріалів справи заперечень до позову, а Юрій Любаров просив викликати для надання свідчень усіх членів конкурсної комісії.

Зазначені клопотання також було задоволено.

У попередньому судовому засіданні позивач позов підтримала, а відповідач та третя особа не визнали в повному обсязі.

Судовий розгляд по суті призначено на 15.00 год 02.11.2016 року.

 

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва