flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У судовому засіданні в справі екс-керівника обласного управління водних ресурсів, обвинуваченого в отриманні неправомірної вигоди оголошено перерву

10 жовтня 2016, 15:56

Сьогодні, 10 жовтня, у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Сергія Чернієнка відбулось чергове судове засідання у провадженні за обвинуваченням колишнього керівника управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області, та депутата Миколаївської обласної ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

У судове засідання не з’явились потерпілий та співробітник УСБ України в Миколаївській області, якого було запрошено у якості спеціаліста для відтворення за допомогою технічних засобів аудіозапису, створеного під час проведення негласної слідчої дії.

З огляду на це, прокурор заявив клопотання про оголошення перерви в судовому засіданні та повідомив, що зазначений співробітник УСБ України в області не зміг з’явитись у зв’язку зі службовою завантаженістю.

Захисники обвинуваченого також не заперечували проти оголошення перерви.

Заслухавши думки сторін, суддя Сергій Чернієнко ухвалив: оголосити в судовому засіданні перерву до 10.00 год 20.10.2016 року.

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва