flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Центральному суді триває розгляд позову до Миколаївського міськвиконкому щодо зміни тарифів на утримання будинку

27 вересня 2016, 15:23

У Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Галини Подзігун, відбулось чергове судове засідання з розгляду адміністративного позову місцевого мешканця до виконавчого комітету Миколаївської міської Ради.

Позивач просить визнати протиправним та скасувати рішення виконкому Миколаївської міськради від 26.02.2016 року № 122 «Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» в частині затвердження тарифу на послуги з утримання будинків для підприємства ТОВ «ЖЕК «Забота».

Вказане рішення, яке стосується підвищення тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій, на думку позивача, прийнято з порушеннями норм діючого законодавства.

У судовому засіданні позивач та представники відповідача клопотали про долучення до матеріалів справи додаткових письмових доказів.

Зокрема, позивач надав 15 заяв про витребування документів, частина з яких стосується економічного обґрунтування тарифів на обслуговування будинків та прибудинкових територій.

Суд частково задовольнив клопотання позивача, оскільки частина документів, які він просив витребувати не відноситься до справи по суті.

Окрім цього, суд ухвалив залучити до участі в адміністративній справі у якості третьої особи ТОВ «ЖЕК «Забота».

Наразі у засідання оголошено перерву до 11.00 год, 19 жовтня 2016 року.

 

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва