flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд заарештував автомобіль, на якому нетверезий водій скоїв ДТП з чотирма загиблими

20 вересня 2016, 13:30

Сьогодні, 20 вересня, у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням слідчого судді Івана Дірко, розглянуто клопотання слідчого про накладення арешту на автомобіль, за кермом якого перебував місцевий мешканець, якого підозрюють у вчиненні ДТП, внаслідок якого загинуло чотири людини (ч.3 ст.289 КК України).

У судовому засіданні встановлено, що автомобіль «BMW 320», яким керував чоловік належить його матері.

Прокурор просив накласти арешт на автомобіль, оскільки він потрібен для проведення низки слідчих дій та технічних експертиз.

Власниця автомобіля та її представник проти накладення арешту не заперечували.

Заслухавши усі сторони, слідчий суддя Іван Дірко ухвалив: задовольнити клопотання та накласти арешт на зазначений автомобіль.

Нагадаємо, за версією органу досудового розслідування, 15 вересня, близько 04.35 год, місцевий мешканець, перебуваючи в нетверезому стані, рухався у автомобілі «BMW 320» зі швидкістю близько 100 км/год по проспекту Центральний у місті Миколаєві та скоїв наїзд на чотирьох дорожніх робітників, внаслідок чого останні загинули.

Цього ж дня йому було повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою до 14.11.2016 року, без права внесення застави.

 

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва