flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося підготовче засідання у справі екс-заступника голови Миколаївської ОДА

26 серпня 2016, 18:49

26 серпня, у Центральному районному суді м. Миколаєва відбулося підготовче судове засідання стосовно колишнього заступника голови Миколаївської облдержадміністрації обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 368 КК України.

Кримінальне провадження розглядається колегією суддів Центрального районного суду м. Миколаєва у складі суддів Володимира Алейнікова, Олександра Чулупа, під головуванням судді Світлани Скрипченко.

У судове засідання з’явились обвинувачений, троє його захисників, прокурор військової прокуратури Південного регіону, який представляє державне обвинувачення.

У ході засідання, сторона захисту заявила клопотання про перенесення розгляду, у зв’язку з тим, що у засідання не з’явились ще двоє захисників обвинуваченого. Порадившись на місті, суд ухвалив у задоволенні клопотання відмовити.

Окрім цього, захисники заявили клопотання про відвід усього складу колегії суддів. У цьому клопотанні було відмовлено, адже для відводу суддів, згідно норм КПК, не було підстав.

Також, сторона захисту клопотала про повернення обвинувального акту до прокуратури для виправлення допущених порушень, оскільки на їхню думку він складений з численними недоліками.

Наразі суд видалився до нарадчої кімнати. У засіданні оголошено перерву до 29.08.2016 р. Орієнтовний початок засідання 14.00 год.

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва