flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося чергове судове засідання щодо колишнього податківця, обвинуваченого в отриманні неправомірної вигоди

18 серпня 2016, 12:11

17 серпня, у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Світлани Гречаної, відбулось судове засідання за обвинуваченням колишнього керівника Жовтневої державної податкової інспекції ГУ Державної фіскальної служби у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України.

Нагадаємо, на думку органу досудового слідства, посадовець у липні 2015 року, обіймаючи відповідальну посаду, одержав від підприємця неправомірну вигоду в розмірі 240 тис. грн. за не вжиття контрольно-перевірочних заходів.

У судовому засіданні прокурором було заявлено клопотання про продовження до 17 жовтня 2016 року строку обов’язків покладених на обвинуваченого. Зокрема, повідомляти суд про зміну місця свого проживання та роботи, не відвідувати приміщення Жовтневого відділення Баштанської ОДПІ ГУ ДФС в області, утриматися від спілкування з його працівниками та свідками і потерпілим у справі.

Окрім цього, прокурор заявив клопотання про оголошення перерви з метою ознайомлення сторони захисту з матеріалами, які не були відкриті раніше, зокрема аудіо та відеозаписами.

Заслухавши думки сторін і дослідивши обставини справи, суд ухвалив задовольнити клопотання прокурора.

Наразі у судовому засіданні оголошено перерву до 29 серпня 2016 року.

Початок засідання о 15.00.

 

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва