flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дільничного інспектора, підозрюваного в отриманні неправомірної вигоди взято під варту

17 серпня 2016, 13:33

Слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва Іван Дірко розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою старшому інспектору Центрального ВП ГУ НП в області, якого підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст. 368 КК України.

13 серпня 2016 року правоохоронцю було повідомлено про підозру відповідно до якої перебуваючи на посаді дільничного інспектора Центрального ВП ГУ НП в області, останній виявив, що на території яку він обслуговує, підприємець займається прокатом дитячих автомобілів без дозвільних документів.

Після чого, за версією органу досудового розслідування, дільничний протягом липня-серпня 2016 року вимагав і отримав від підприємця 3 000 гривень неправомірної вигоди за не притягнення його до адміністративної відповідальності та не перешкоджання його підприємницькій діяльності.

Заслухавши думки усіх сторін та дослідивши обставини справи суддя Іван Дірко ухвалив: обрати дільничному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 11 жовтня 2016 року з можливістю внесення застави у розмірі 150 тис гривень.


 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва