flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під варту взято неповнолітнього, підозрюваного у зберіганні з метою збуту синтетичних наркотиків

08 серпня 2016, 17:26

08 серпня у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням слідчого судді Дмитра Тішка відбувся розгляд клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу 17-річного мешканця Київської області, який підозрюється у зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб,

 

Під час розгляду клопотання судом встановлено, що наявні у матеріалах провадження докази на даному етапі є достатніми для обґрунтування підозри.

 

Підозрюваний же не має офіційних джерел отримання доходів та постійного місця проживання за місцем проведення досудового розслідування. Крім того, виходячи з матеріалів досудового розслідування, протиправні дії були здійснені підозрюваним у складі групи осіб із чітким розподілом ролей та із застосуванням засобів конспірації, із постійною зміною місця знаходження, тобто - підозрюваний разом з іншими особами вчинив усі дії, спрямовані на ухилення від викриття своїх протиправних дій правоохоронними органами.

 

З огляду на таке суд дійшов переконання, що підозрюваний може переховуватись від досудового слідства та суду, знищити (сховати) речі, які мають значення для досудового розслідування, незаконно впливати на інших учасників кримінального провадження, продовжити вчиняти аналогічні кримінальні правопорушення, та обрав відносно його запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 03 жовтня 2016 року з можливістю внесення застави у розмірі 200 тис гривень.

 

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва