flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд лишив без змін ухвалу Центрального районного суду щодо арешту будівлі, яка могла бути приватизована з порушенням законодавства

01 серпня 2016, 13:08

Колегія суддів Апеляційного суду Миколаївської області розглянула в відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу представників молодіжної організації на ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва Івана Дірко щодо арешту приміщення, розташованого по вул. Мала Морська у м. Миколаєві, що належить зазначеній організації, у вигляді заборони відчуження та проведення будівельних і будівельно-відновлювальних робіт.


Нагадаємо, суддя Іван Дірко задовольнив клопотання прокурора про арешт зазначеної будівлі в рамках розслідування кримінального провадження щодо можливого надання посадовими особами молодіжної організації при приватизації приміщення недостовірних документів.


Зокрема було установлено, що роботи з поліпшення приміщення, що стало підставою для приватизації будівлі молодіжною організацією, проводились не у відповідності до законодавства, що регулює питання приватизації, або не проводились взагалі.


Дослідивши всі обставини справи, Апеляційний суд Миколаївської області постановив – апеляційну скаргу представника молодіжної організації залишити без задоволення, ухвалу слідчого судді Центрального районного суду залишити без змін.


Ухвала Апеляційного суду Миколаївської області набирає сили з моменту її проголошення і оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

 

          Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва