flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відмовив у задоволенні двох позовів щодо розміщення понад п’ятидесяти рекламних конструкцій

05 липня 2016, 17:45

Сьогодні, 5 липня, у Центральному районному суді м. Миколаєва під головуванням судді Галини Подзігун розглянуто позови представників ФОП Б. та ФОП Т. до виконкому Миколаївської міської ради.

Позивачі звернулись до суду із позовами щодо скасування рішення виконкому Миколаївської міської ради про відмову у видачі дозволів на розміщення зовнішньої реклами по вулиці Садовій, проспекту Центральному та Херсонському Шосе у місті Миколаєві. Загалом на 59 рекламних конструкції.

Представники ФОП посилались на те, що у видачі дозволів їм було відмовлено безпідставно і всупереч Правилам розміщення зовнішньої реклами у м. Миколаєві.

У ході судового розгляду судом встановлено, що заяви про видачу дозволів подавались позивачами з порушенням норм діючого законодавства, у зв’язку з чим у задоволенні обох позовів відмовлено.

При цьому було скасовано заходи забезпечення вказаних адміністративних позовів та знято тимчасову заборону здійснення будь-яких дій щодо демонтажу рекламних засобів зовнішньої реклами у вигляді односторонніх рекламних засобів по вулиці Садовій і проспекту Центральному та двосторонніх по Херсонському Шосе, що були накладені ухвалою суду 24.06.2016 р. та 25.05.2016 р. відповідно.

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва