flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіку, підозрюваному у вчиненні замаху на вбивство співмешканця своєї тітки обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

29 червня 2016, 10:12

 

Слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва Катерина Лагода задовольнила клопотання старшого слідчого ВП ГУНП в Миколаївській області про обрання запобіжного західу у вигляді тримання під вартою 24-річному місцевому мешканцю, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.15, ч.1 ст.115 КК України.

За версією органу досудового слідства, 17 червня 2016 року, громадянин А. знаходячись у дворі домоволодіння по вул. Адмірала Макарова у м. Миколаєві, на грунті неприязливих відносин із співмешканцем своєї тітки наніс останньому кілька ножових поранень.

Прокурор у судовому засіданні просив клопотання задовольнити, посилаючись на існуючи ризики, передбачені ст. 177 КПК України.

Сторона захисту просила при вирішенні клопотання про обрання запобіжного заходу врахувати наявність у підозрюваного стійких соціальних звязків та малолітньої дитини.

Сам підозрюваний свою провину визнав, але проти задоволення клопотання заперечував.

У ході судового засідання, вислухавши пояснення сторін і дослідивши надані матеріали кримінального провадження, слідчий суддя ухвалила застосувати до останнього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк до 15 серпня 2016 року, без визначення розміру застави, на підставі вимог ч.4 ст.183 КПК України.

  

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва