flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд взяв під варту чоловіка, який підозрюється у вчиненні замаху на вбивство двох охоронців нічного клубу

21 червня 2016, 20:16

Сьогодні, 21 червня, слідчим суддею Центрального районного суді м. Миколаєва, Катериною Лагодою розглянуто клопотання слідчого щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 39-річному мешканцю м. Миколаєва, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.2 п.1 ст.115 КК України.

Так органом досудового розслідування громадянину А. пред’явлено підозру, згідно якої 19 червня 2016 року, поблизу одного з нічних клубів м. Миколаєва, в ході виниклого конфлікту, останній наніс ножові поранення двом охоронцям розважального закладу. Внаслідок чого, потерпілих було госпіталізовано до медичного закладу.

Клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою сторона обвинувачення обґрунтувала тяжкістю кримінального правопорушення в якому підозрюється громадянин А., який на їх думку, перебуваючи на волі може переховуватись від органів досудового слідства і суду, впливати на свідків та іншим чином перешкоджати досудовому розслідуванню.

Сторона захисту заперечувала проти задоволення вказаного клопотання.

Заслухавши пояснення сторін і дослідивши надані матеріали кримінального провадження, а також допитавши свідка за клопотанням сторони захисту, слідчий суддя Катерина Лагода ухвалила обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 17 серпня 2016 року, без права внесення застави.

  

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва