flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось чергове засідання у справі КС "Флагман"

08 червня 2016, 15:47

8 червня, в Обласному палаці культури ГУНП в області відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадження за обвинуваченням голови правління кредитної спілки "Флагман" Наталі Копецької.

Нагадаємо, колегією суддів Центрального районного суду міста Миколаєва, у складі Володимира Алейнікова та Світлани Скрипченко, під головуванням судді Світлани Гречаної розглядається кримінальне провадження за обвинуваченням голови правління кредитної спілки "Флагман" Наталі Копецької у вчиненні таких кримінальних правопорушень, як заволодіння майном спілки шляхом зловживання своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах, а також невиконання судового рішення (ч.ч. 3, 5 ст.191 та ч. 2 ст.382 КК України). У справі потерпілими визнані вкладники кредитної спілки, їх налічується 1043 особи.

Суд продовжив дослідження письмових доказів.

У наступному засіданні суд розгляне клопотання прокуратури про об’єдання двох проваджень за обвинуваченням Наталі Копецької у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.ч. 3, 5 ст.191 та ч. 2 ст.382 КК України в одне кримінальне провадження, і продовжить судовий розгляд.

Наступне засідання відбудеться 22 червня, о 10.00 в Обласному палаці культури ГУНП в Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв, вул. Велика Морська, 58.

Початок реєстрації потерпілих о 9.00.

 

          Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва