flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося судове засідання за новими обвинуваченнями екс-голови кредитної спілки "Флагман"

02 червня 2016, 15:22

1 червня, відбувся судовий розгляд по суті кримінального провадження за обвинуваченням голови правління кредитної спілки "Флагман" Наталії Копецької у вчиненні кримінального правопорушення за ч.5 ст.191 КК України.

Нагадаємо, 28 березня, прокуратура Миколаївської області направила до Центрального районного суду ще один обвинувальний акт та матеріали кримінального провадження стосовно голови КС "Флагман" Наталії Копецької, яка обвинувачується у розтраті чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем в особливо великих розмірах.

Провадження розглядається колегією суддів, у складі суддів Володимира Алейнікова та Світлани Скрипченко, під головуванням судді Світлани Гречаної.

В судове засідання з'явились 36 осіб з числа потерпілих.

У ході засідання прокурори зачитали обвинувальний акт, згідно якого потерпілими від дій Наталії Копецької визнано 517 осіб, яким, на думку слідства, завдано збитків на суму понад 16 млн. грн.

Окрім цього, суд оголосив цивільні позови потерпілих до голови кредитної спілки "Флагман".

Наталія Копецька в судовому засіданні винною себе не визнала, як і не визнала оголошені у судовому засіданні цивільні позови.

Також, судом визначено обсяг доказів, що підлягають дослідженню та порядок їх дослідження.

Наступне засідання у вказаному провадженні відбудеться 22 червня, о 10.00 в Обласному палаці культури ГУНП в Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв, вул. Велика Морська, 58.

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва