flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До матеріалів справи щодо екс-податківця, який обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди долучено додаткові письмові докази

26 травня 2016, 16:17

У Центральному районному суді міста Миколаєва триває судовий розгляд провадження за обвинуваченням екс-керівника Жовтневої державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

У судове засідання, що відбулось 25 травня, з'явились обвинувачений, його захисники, прокурор, потерпілий та його представники. Судом почато дослідження письмових доказів у справі.

У ході розгляду, прокурор заявив клопотання про долучення до матеріалів справи низки письмових доказів. Заслухавши думки усіх сторін, суддя Світлана Гречана задовольнила клопотання прокурора.

Наразі судом оголошено перерву, наступне засідання призначене на 13 червня 2016 року, початок о 14.30.

Нагадаємо: на думку органу досудового слідства, обвинувачений у липні 2015 року, обіймаючи відповідальну посаду, одержав від підприємця неправомірну вигоду в розмірі 240 тис. грн. за не вжиття контрольно-перевірочних заходів.

 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва