flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося судове засідання за обвинуваченням екс-керівника обласного управління водних ресурсів в отриманні неправомірної вигоди

25 травня 2016, 16:12

25 травня, у Центральному районному суді м. Миколаєва відбулось судове засідання за обвинуваченням колишнього керівника управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України.

У судове засідання, під головуванням судді Сергія Чернієнка, з'явились прокурор військової прокуратурі Миколаївського гарнізону, обвинувачений, його захисники, потерпілий та його представник.

В судовому засіданні учасники процесу заслухали показання потерпілого.

Окрім цього, суд вирішував клопотання прокурора про долучення до матеріалів судового провадження письмових доказів.

Нагадаємо: обвинувачений, обіймаючи посаду керівника управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області, та депутата Миколаївської обласної ради, був затриманий 12 січня 2016 року. Кримінальне провадження розпочато за підозрою в отриманні посадовцем неправомірної вигоди в розмірі 6 тис гривень від суб’єкта господарювання, що здійснює промисловий вилов риби.

У січні цього року, розглянувши клопотання прокуратури, суд задовольнив його та постановив: обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, визначивши заставу в розмірі 300 мінімальних заробітних плат, що складає 413 400 грн. Підозрюваний вніс визначену заставу та був звільнений з-під варти.

Досудове розслідування здійснювалось військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону.

Наступне судове засідання у вказаному провадженні відбудеться 14.06.2016 року о 09.30.

 

         Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва