flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строки тримання під вартою підозрюваному у скоєнні смертельної ДТП

24 травня 2016, 16:41

 23 травня, у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням слідчого судді Дмитра Тішка розглядалось клопотання прокурора про продовження строків тримання під вартою екс-працівника поліції, який підозрюється у скоєнні ДТП.

Прокурор Олександр Кирпотенко повідомив про продовження до п'яти місяців строку досудового розслідування і оголосив у суді клопотання про продовження строку тримання під вартою підозрюваного.

Дане клопотання підтримали слідчий, потерпілі та їх захисники. Адвокати лишили це питання на розсуд суду. Сам підозрюваний не заперечував проти продовження щодо нього цієї міри запобіжного заходу.

Заслухавши думки учасників процесу, суддя Дмитро Тішко ухвалив задовольнити клопотання прокурора і продовжити підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 22 липня 2016 року.

Нагадаємо, колишній співробітник поліції, який має звання старший лейтенант, підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Йдеться про трагічну ДТП, що сталася 28 лютого 2016 року у місті Миколаєві, внаслідок якої загинуло чотири особи.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва