flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Центральному районному суді м. Миколаєва триває розгляд справи О. Шевчука

23 травня 2016, 16:37

20 травня, у Центральному районному суді м. Миколаєва, під головуванням судді Світлани Скрипченко, продовжився судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням екс-керівника Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області Олега Шевчука.

Нагадаємо, Олег Шевчук обвинувачується у перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством або погрозою застосування насильства та в незаконному перешкоджанні організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій (ч.2 ст. 365, ст.340  КК України) під час подій восени 2013 року, які називають «миколаївським Євромайданом».

На судове засідання не з'явились потерпілі. Заслухавши думку сторони обвинувачення та захисту суддя Світлана Скрипченко ухвалила продовжити допит викликаних свідків без участі потерпілих.

Всього було допитано двох свідків, співробітників органів внутрішніх справ, які в ніч на 22 листопада 2013 року, здійснювали охорону громадського порядку на площі Соборній.

Наразі судом оголошено перерву до 27 травня.

Початок засідання о 10.00.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва